חלב אם הוא המזון הטוב ביותר לתינוק.
ארגוני הבריאות ממליצים להניק במשך שישה חודשים לפחות, בזכות היתרונות הבריאותיים הרבים של חלב אם להתפתחות תקינה ולחיזוק מערכת החיסון.
אבל... אחסון או חימום לא נכון של חלב אם עלולים לפגוע בערכים התזונתיים העדינים שבו.
מחקרים מצאו כי חימום חלב אם מעבר לטמפרטורת גוף פוגע משמעותית בתכונות התזונתיות והחיסוניות שלו.
כאן בדיוק נכנס לתמונה בקבוק חלב האם שלנו,
שתוכנן לשמור על הערכים התזונתיים של החלב ולהעניק לתינוק שלך את כל היתרונות, גם בבקבוק.
איך בקבוק חלב האם של Nanobébé שונה?
בקבוק חלב האם שלנו פותח במיוחד כדי להגן על הערכים התזונתיים של חלב האם.
העיצוב הקעור הייחודי מפזר את החלב לשכבה דקה, מה שמאפשר חימום מהיר, אחיד ועדין - בלי לפגוע בנוגדנים, באנזימים ובחלבונים החיוניים להתפתחות התינוק.
בעוד שבבקבוקים רגילים החימום עלול להיות לא אחיד ולהרוס את הערכים הרגישים, כאן החימום מתבצע באופן טבעי – פשוט בקערת מים חמימים, בלי צורך בחימום חשמלי.
בנוסף, הצורה שמדמה את שד האם תורמת למעבר קל מהנקה לבקבוק ומפחיתה את הסיכון לבלבול פטמות.
ד"ר ראלי מקאליסטר
חלב אם מכונה בצדק "זהב נוזלי" על ידי אמהות ברחבי העולם - גלי מה תוכלי לעשות כדי לשמור על כל טיפה.

ד"ר ראלי מקאליסטר
ד"ר מישל דייוויס-דאש
המעבר מהנקה להאכלה מבקבוק עלול להיות מאתגר, אבל אם תעקבי אחר הטיפים החשובים האלו – המעבר יכול להיות חלק ונטול בעיות.

ד"ר מישל דייוויס-דאש
 
    


